Stay safe!

Het was koud buiten, maar wel mooi. Mijn telefoon zei vanmorgen dat het 0 graden was. Het apparaat was er zo van in de war, dat het opnieuw naar mijn locatie vroeg.  De lucht is blauw, gras groen, wat wil je nog meer? Ik zou niet lang gaan wandelen, omdat ik niet geheel fit ben. Mentaal niet en lichamelijk ook niet. Ben begonnen met spierbehandeling. Het klussen is verkeerd gevallen, mag ik wel zeggen. Het horrorhuis zit onder mijn vel. Gisteren totaal ingestort. Wat ook wel eens goed is. Beter eruit dan erin. Mijn ogen zijn daarom ook niet geheel lekker nu. Maar alles komt goed. Ben op het afgegraven heuveleiland geweest. De gravers waren weg. Heerlijk rustig. In de kille noordenwind staan genieten van het water en de ganzen, die ineens van alle kanten over mijn hoofd vlogen. Tof! Ben blij dat mijn ganzenvriendjes er nog zijn en zich niet door de grote graver hebben laten afschrikken. 

Na een half uur ging ik weer op huis aan. Ik hoopte nog wat vlinders ergens in de beschutting en in de zon tegen te komen. Nou, niet dus. Wel een kolibrievlinder voorbij zien vliegen, of iets wat er op lijkt. Beetje vroeg in het jaar dacht ik. Heb het diertje niet goed gezien. Er waren veel akkerhommels op de hondsdraf die in bloei is.

Ontluikende Lindebomen gefotografeerd. Altijd zo mooi, de jonge lindeblaadjes. Bomen staan tenminste stil. Al waaide het wel flink.

Er is altijd wel iets te kieken. 

Heb in elk geval weer wat zonlicht opgedaan en de nodige vitamine D zo denk ik. 

Ik vind het nog heel moeilijk mijn broer met dat huis opgescheept te laten. Maar ik mag van mijn hubby niet meer helpen. Van onze dochter ook niet. Van mijn spieren helemaal niet. De geest is ook niet meer gewillig trouwens. De geest heeft de geest gegeven. 

Denk dat ik een beginnende burn out heb.

Is niet moeilijk als je toch al een depressieve klant bent. Waarschijnlijk heb je dan niet zo heel veel nodig om over de grens te gaan van je reserves. Goed, ik moet vakantie houden van mijn dochter. Dat doe ik dus. Haha. In mijn achterhoofd maak ik me nog wel zorgen over dat horrorhuis, of het wel optijd gereed komt en die tuin...met die bamboe! Aan komen waaien. Tja. Al schijnt bamboe dus heul heul heul erg goed te zijn voor de opname van CO2 uit de lucht, las ik vanmorgen in het nieuws.

 

Daarom deed die klimop het bij mijn zus zo goed natuurlijk! Met volle bessentrossen! Het leek wel betoverd. Aha. dus allemaal aan de bamboe...al zou ik het toch niet echt aanraden. Je komt er niet meer vanaf. Erger dan Jehova getuigen.

De kleine kraanwagen kan het verwijderen hoogstwaarschijnlijk niet aan, en kan maar net de tuin in draaien door de deur in het hek. Een grote kraan kan helemaal niet achter de huizen komen! Die zal nodig zijn. Bij de meeste tuinen kun je niet met zo'n kraan terecht trouwens. Bij mijn eigen tuin zou het wel gaan. Wij hebben een speelveld achter onze tuin. We zitten goed. Maar liever geen klimop of bamboe! Alleen met een kudde Panda's erbij!

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb