Stay safe!

Een bosje Distelvlinders! Ze zaten vandaag, 5 augustus 2019, weer volop in de Vlinderstruiken. We hebben een witte, een lila en een paarse. Daarnaast zijn er twee stekkies aan komen waaien. Ik laat ze nog maar even groeien.

Kegel van onze zilverspar. De enige boom in de straat.

De meeste mezen in onze tuin zijn nog jong. Ze zijn een beetje de 'patatgeneratie" onder de mezen. Ze voelen zich heel erg senang in mijn tuintje. Tegenwoordig zijn ze zelfs af en toe op de grond in het gras te vinden, zoekend naar zaadjes. 

Jezelf in allerlei bochten wringen....

Tentstok van het schaduwdoek. Beetje lastig, maar wel heel fijn met de warmte maar ook als het somber weer is, dan ziet het er nog steeds zonnig uit in de tuin.

Tegen het licht in genomen, maar ja. Toch leuk. Ze zijn altijd leuk. En heel slim. Weten precies dat ik bij de tuin hoor. Niet gevaarlijk. Ik voel mij zeer vereerd. En dit is alles waar ik in dit leven op gehoopt heb. Het Walt Disney gevoel haha. Nu nog erbij zingen in de tuin met de vogeltjes om mijn hoofd heen....nee, toch maar niet. Volmaakt. Met de lichtjes erbij 's avonds. Top.