Stay safe!

Ik draag deze pagina op aan al diegenen die lijden aan die rotziekte kanker.

I dedicate this page to all those people suffering from cancer.

And for their loved ones.

This page is not finished yet...

 

Slaapbol, Papaver rhoeas

Lupine

Tuinviooltje

Herderstasje

Papaver rhoeas, slaapbol

Papaver, slaapbol

Robertskruid♐

Echte Kamille

Phacelia (Phacelia tanacetifolia), ook bijenbroodbijenvoer of bijenvriend genoemd, is een eenjarige plant die tot de ruwbladigenfamilie (Boraginaceae) behoort en veel door honingbijen en hommels bezocht wordt. De plant komt oorspronkelijk uit Californië, waar hij op stenige berghellingen groeit. Het natuurlijke verspreidingsgebied ligt in Californië, ArizonaNevada en Noord-Mexico. De plant komt in Nederland op sommige plaatsen verwilderd voor.

De sneeuwbes (Symphoricarpos albus) ⏬ is een struik, die behoort tot de kamperfoeliefamilie (Caprifoliaceae). Het is een stinsenplant en wordt veel aangeplant in plantsoenen en tuinen. De plant komt van nature voor in Noord-Amerika. De bessen zijn giftig doordat ze saponinen bevatten.

Cosmos

Dahlia's

Coreopsis lanceolate, Meisjesogen

Oenothera gaura, Prachtkaars ⬆🔼

Kardoen (Cynara cardunculus) is een plant die verwant is aan de artisjok (Cynara scolymus).🔼⬆

21 oktober 2020, Rust in Vrede Ans

St.Janskruid

Grote Centaurie ⬆⏫

Boerenwormkruid

Het vijfdelig kaasjeskruid (Malva alcea) is een plant uit de kaasjeskruidfamilie (Malvaceae). De plant heeft vijflobbige bladeren. De bloem bestaat uit vijf kroonbladen.

Het is een kruidachtige, vaste plant, die in Nederland en België vrij zeldzaam is. De plant komt voor in de Betuwe en in de kuststreken. Vijfdelig kaasjeskruid staat op de Belgische Rode Lijst van planten als zeldzaam tot zeer zeldzaam. Vijfdelig kaasjeskruid wordt ook als sierplant gebruikt, waarbij er zeven tot negen per m² moeten worden geplant. Er komen dan ook veel verschillende cultivars voor. 🔼⬆

Blad van Oost-Indische kers, klim kers

Dahlia Mystic

Cosmea, Cosmos Purity

Zinnia Elegans

Maak jouw eigen website met JouwWeb