Stay safe!

Vandaag een doodgewone grijze druildag, maar niet getreurd, naar buiten waar de vogeltjes fluiten. Knijpertje mee, zoals ik eerder van plan was. Zakjes mee. Het viel me reuze mee. Applaus voor iedereen die niet z'n troep in het bos gedumpt heeft en die er geen vuurwerk heeft afstoken of achtergelaten. Top! Anderhalve zak oud vuil. Dat dan weer wel. Maar toch. Het zag er goed uit!

Al dat gemopper, er mag ook wel eens gejuicht worden.

 

Doordat de bomen nog zo kaal zijn, kun je de vogeltjes i.p.v. alleen te horen en je mottig te zoeken, ook zien! Als je kijkt natuurlijk. De staartmezen kwam ik twee maal tegen. Ze zijn altijd in een grote grazende groep. Hoog, van boom tot boom. Ze vliegen dan altijd van je vandaag natuurlijk, in een gestadig tempo, terwijl ze geen moment stilzitten. Je armen en je arme nek krijgen verlammingsverschijnselen, als je niet uitkijkt. Maar ik keek dus wel uit, naar de vogeltjes. Heel gezellig, al zijn de foto's ruk. Nou ja. Adde mar leut et.

 

Ben gaan kijken wat dat Instagram is. Wel aardig. Maar ik kijk nog even de kat uit de boom. Schitterende foto's te zien. Wat dat betreft, daar kikker ik helemaal van op. Hele serie over vossen, mannetje, vrouwtje en hoe die elkaar in de smiezen houden en het mannetje een blauwtje loopt.

Heb al één volger haha. Ene...omg!, "Penetreermeneer",  dankuwelalstublieft. Dus, die volg ik niet terug. Zijn foto's zijn bijna zo erg als zijn naam.

Maar je kunt er alleen foto's vanaf je smartphone plaatsen. Wist ik niet, zocht me een ongeluk. Had gegoogeld en inmiddels een foefje gevonden.

De aanwijzingen op een pagina waren niet zo duidelijk, wat je op het laatst moest doen. Een andere website wist het duidelijker uit te leggen.

En ineens had ik zowaar een paar knoppen toegevoegd. rechtermuis klik, inspecteren, bovenaan de pagina icoontje mobiele telefoon/tablet klikken of soms plopt je pagina gelijk naar de mobiele stand. Wordt smal. Dan pagina verversen, met pijltje links boven het scherm. Voilá! Heb er een hele werkbalk onder staan, met hartje, plusje, vergrootglas. Kan alleen via de browser, niet via de app natuurlijk. Met elke keer overnieuw als je weer inlogt, dan wel. Het systeem voor het lapje gehouden, denkt de pc dat het een mobile telefoon is. Ik ken dat wel. Soms denk ik dat ik een vliegtuig ben. 

Dit jaar begint best aardig. Sssst.

 

Behalve dat ik te veel wil en te weinig tijd in de dag heb. Nou maar eens iets eten.

Fijne avond!

Maak jouw eigen website met JouwWeb