Stay safe!

Het was een schitterende vrijdag. De magnolia's in de buurt in bloei, bijna als eersten, maar de kersenbloesems waren volgens mij nipt als eerste. De hele rij bloeiende kersenbomen voor de Trans heb ik niet geschoten, alleen de pracht in me opgenomen. We hadden weer eens een rustige zaterdag. Mijn broer ging toch nog zelf aan de slag in de oude woning van zus. Met apparatuur de vieze plaktegels na 40 jaar van de grond kunnen steken. Het behang kwam er gedeeltelijk goed van de muur, maar op plekken kwamen dikke stukken pleisterwerk meer tot op een vezelige ondergrond. Ik wil er niet meer aan denken. Morgen komt dan eindelijk de inspectie om 3 uur. We blijven duimen. 

 

Ik was ook veel te moe. We gingen het centrum in maar nee, geen gein aan zo. Gauw naar huis. Foto's bekijken en enige editing. Veel beter kan ik ze niet maken. In mijn volgende leven. Intussen zijn ook de Provinciale Staten verkiezingen geweest. De PS verkiezingen. Zo stond het op het stembiljet. PS. Ik dacht post scriptum, maar er stond niet meer haha. Hadden ze ook weg kunnen laten, het ging alleen maar om de poppetjes in de EK, de Eerste Kamer. Niet de Europese Kampioenschappen. Nederland heeft gisteren ijzersterk gespeeld, al kon ik de eerste helft niet meer aanzien, na de 0-2 achterstand en ben ik naar de Luizenmoeder uitgeweken. Teruggekeerd stond het 1-2 en werd er beter gespeeld. Bij 2-2 ging het dak eraf, helaas, in de laatste minuut werd het toch nog 2-3 voor Duitsland. Schade.

 

En de SP, likt de wonden om hun verlies. Thierry Baudet heeft glansrijk gewonnen. Wie had dat gedacht. I'm a joker, i'm a talker, i'm a midnight smoker, dat liedje klinkt in mijn hoofd als ik zijn hoofd zie. Maar goed. We moeten onze democratie koesteren. Uiteindelijk is dat toch de grootste winnaar. Anything can happen. Demoniseren, daar schiet je niets mee op, dat hadden we kunnen leren. Dat is net zo goed uitsluiting. D66 is daar heel subtiel mee begonnen. Jettens hoofd tegenover dat van Baudet, met de tekst, nu is het moment, word lid! Of je zomaar de foto van je tegenstander mag gebruiken, dat vraag ik me af. Wat is er gebeurd met portretrecht?

 

De dieren zitten daar gelukkig niet mee. Ik mag ze kieken zoveel ik wil. Goed voor mijn hoofd, dan wordt het eindelijk een beetje stil.

Dank voor uw aandacht. Fijne dag!

Maak jouw eigen website met JouwWeb